Clickfunnels mall värd 3 067 820,76 kronor

Clickfunnels mall värd 3 067 820 kronor

Hämta 3 Miljoner Kronors Mallen

Och testa Clickfunnels Gratis i 14 Dagar

Försäljning.. det tar så mycket tid..

Så brukade jag känna tills vi skaffade Clickfunnels.

Vi brukade få nya kunder genom att besökare fyllde i ett kontaktformulär på vår hemsida, som vi sedan följde upp via email eller ett telefonsamtal.

Efter vi fått kontakt och fått veta mer om vad de var ute efter brukade vi skapa en offert och skicka över.

Sen blev det jobbigt. Man fick inget svar, och behövde konstant ligga på för att faktiskt konvertera en intresserad besökare till en betalande kund.

Fruktansvärt mycket jobb som ofta inte betalade av sig.

Vi tänkte: finns det inget lättare sätt att sälja online?

I samband med detta hade Clickfunnels precis kommit ut, och vi påbörjade försöket att få besökare att beställa från oss utan att vi skulle behöva skicka massa email fram och tillbaka, skapa offerter, o.s.v.

Vi insåg att nästan alla hade ju samma frågor, så varför inte bara besvara alla de på vår hemsida, och göra ett beställningsformulär istället för ett kontaktformulär.

Vi byggde upp en hemsida som berättade om hela vår produktionsprocess, svar på alla vanliga frågor, fullt med recensioner från nöjda kunder, och istället för att ge ett individuellt prisförslag till varje person som var intresserad så skapade vi olika paket som man kunde beställa direkt på hemsidan. Du kan nu få tillgång till vår mall och skapa din egna version.

De goda nyheterna är att vi lagt 4 år på att förbättra vår hemsida för att konvertera så bra som möjligt, och i dagsläget känns det som att vi lyckats rätt så bra med tanke på att denna hemsida som vi skapat en mall av genererat 3 067 820,76 kronor i skrivande stund (siffran tagen direkt från vår bokföring).

När du skapar ditt Gratis 14 dagars konto läggs mallen till i ditt konto direkt!

Hämta 3 Miljoner Kronors Mallen

Och testa Clickfunnels Gratis i 14 Dagar

Russell Brunson, grundaren av Clickfunnels är en internetmarknadsförare som själv tyckte det var jobbigt och dyrt att producera sales funnels som genererade grymma resultat. Därför är hela Clickfunnels byggt på beprövade strategier och taktiker som han själv använt för att sälja online.

Nu går det rätt bra för Clickfunnels också, läs denna Forbes artikel för mer info.

Russell har också skrivit 2 böcker: Dotcom Secrets och Expert Secrets. De hör hemma i varje bokhylla hos dig som vill sälja med hjälp av internet.

Så vare sig du är en egenföretagare som vill automatisera din försäljning för att få mer tid över, eller ett större företag som behöver fånga mer leads från era besökare, så kan du enkelt använda dig av denna 3 miljoner kronors mall för att göra er hemsida mer effektiv.

Anledningen till att vi promotar Clickfunnels så här är att vi faktiskt älskar tjänsten och har varit betalande kunder i princip sen de lanserade tjänsten 2014, men vi får också lite kickback för varje kund vi refererar.

Så om du några frågor för att få ut så mycket som möjligt av CF är det bara att fråga på, är du villig att skaffa ditt Clickfunnels konto via vår länk så hjälper vi gärna dig!