Digital Strategi: Vår 3 Stegs Metod Som Gav 1413% ROI

Problemet med en vass digital strategi som hjälper er sälja mer online kan bero på att vi hela tiden uppmanas att göra fler saker.

Ni måste

 • Blogga regelbundet
 • Köra webbinarier
 • Posta regelbundet på Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, etc.
 • Ha stark email marknadsföring
 • Content marketing
 • Fokusera på sökmotoroptimering
 • Annonsera på Facebook och Google
 • Skriva whitepapers och eBöcker
 • Hålla föreläsningar

Detta leder till halvdassiga försök inom varje kategori, istället för en fokuserad insats på de få saker som faktiskt genererar resultat.


Sanningen är att en bra digital strategi kan generera nya leads och betalande kunder varje dag, helt automatiskt.

Låt oss titta lite närmare på vår 3-stegs digitala strategi som vi använder för att generera nya kunder, där vi sett ROI så högt som 1413%, d.v.s. 1413kr omsättning för en investerad hundralapp.

En digital strategi som genererar resultat

1. Exponering
2. Ge värde
3. Lämna bevis

Vi börjar alltså med en väldigt generell annonskampanj på Facebook och Google för att få folk som är intresserade nog att iallafall besöka vår hemsida.

Denna annons har gett en ROI på 529%.

digital strategi

Eftersom de besöker vår hemsida kan vi sedan visa retargeting annonser till de som besökt sidan men inte beställt från oss, och vi gör detta på ett strategiskt sätt.

Istället för att fortsätta visa annonser som egentligen tillför något värde, så är vår första annons en video där vi berättar om hur man faktiskt kan använda det vi säljer (video) för att få resultat.

Denna annons har gett en ROI på 883%.

digital strategi

Vi står ut direkt för hur många företag i Sverige försöker tillföra något värde överhuvudtaget till sin målgrupp?

Punkt #3 i vår digitala strategi är ytterligare en retargeting annons, i detta fallet tar vi möjligheten att minska risken för att anlita oss genom att leverera bevis på hur många nöjda kunder vi haft.

Åter igen: istället för att bara ha en “företagsfilm från 6 997kr” annons, så har vi en slideshow video där vi visar recensioner från 11 av våra kunder som varit riktigt nöjda.

Denna annons har gett en ROI på 1413%.

digital strategi

En digital strategi som..

 1. får folk att känna till oss
 2. ger värdefull information till dessa människor som inte bara får de att gilla oss lite mer, men också stärker argumentet för varför man ska anlita oss, och
 3. minskar risken att anlita oss genom att bevisa att det inte finns något att oroa sig för, eftersom vi har så pass nöjda kunder.

Självklart är våra annonser i videoformat, inte för att det är det vi säljer, utan för att det helt enkelt funkar bäst. Video presterar betydligt bättre än text och bild, tittare kommer ihåg bättre, och det ställer mindre krav på hjärnkontoret att titta på en video än att läsa en text.

Vi kan hjälpa er att ta fram en exakt kopia av vår strategi, för ditt företag. Vi skapar en video om ditt företag för att få exponering. Efter det skapar vi tillsammans en värdefull piece of content, där ni lär ut något som hjälper er målgrupp, och slutligen skapar vi en recensionsvideo för att bevisa hur grymma ni är baserat på vad andra säger om er. Efter detta annonserar vi videorna åt er på den plattform som passar bäst beroende på er målgrupp.

Beställ en video direkt på vår hemsida, eller kontakta oss för att diskutera denna 3-stegs kampanj, och hur den skulle kunna se ut för ditt företag.

Till vår hemsida..