Vanliga frågor

Detta är nog den vanligaste frågan vi får. Sanningen är att det beror på. Din video ska vara så lång som den behöver vara. Många är rädda för att en längre video automatiskt innebär att folk inte kommer titta på den, vilket bara är sant om tittaren inte är intresserad. Minns du youtube videon Kony 2012? Videon har i skrivande stund lite över 101 miljoner views, och den videon är 30 minuter lång. Med det sagt brukar snittföretaget kunna beskriva sin tjänst på 60 sekunder.

Våra videor börjar från 6 997kr. För att se priset på din video klicka här.

Om du inte blir nöjd så får du tillbaka dina pengar. Varje krona.

Nej. Vi har frivilliga tilläggstjänster för de som vill ha det, men priserna du ser är fasta (plus moms). Om du vill visa din film på TV kan det tillkomma kostnader för användningen av rösten i din video, detta går dock till speakern, inte till oss.

Detta är en ganska vanlig fråga. Hur vet du om det är värt att investera i video? Min uppfattning är självklart att alla företag ska jobba med video, frågan är snarare om ni bör prioritera andra saker först. Om ni t.ex. har en usel hemsida skulle jag rekommendera att fixa den först. Men om du känner att hemsidan duger, och ni behöver ett verktyg som förklarar vad ni gör som kan användas på hemsidan, i säljmöten, o.s.v. så kan det vara dags för en animerad reklamfilm. I slutändan kan bara du svara på frågan.

Lägg en beställning här. Du kommer sedan få vidare instruktioner, och har du några frågor kommer vi finnas här för att svara på dem.