Lär känna oss

Lär känna oss genom våra kundcase, medarbetare och tjänster

Vi är en innovativ animationsstudio som med kreativa lösningar stärker ert företags affärsmål och visioner genom animerad reklamfilm.

Genom att kombinera kreativitet, teknisk skicklighet och en förståelse för våra kunders unika behov, skapar vi skräddarsydda animerade filmer som fångar uppmärksamheten, engagerar målgruppen och framhäver ditt företags unika värdeerbjudande.

Vi är stolta över att ha samarbetat med över 500 företag runtom i Norden. Dessa partnerskap har givit oss ovärderlig erfarenhet och insikter, vilket gör att vi kan leverera filmer som verkligen gör skillnad.

Vår vision är enkel men kraftfull: att förändra hur företag kommunicerar med sina kunder. 

Tack för att du tar dig tid att lära känna oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt nästa animerade mästerverk!

KUNDOMDÖMEN

Våra kunder

Några av de företagsfilmer vi har producerat till 500+ nöjda kunder i Norden.

 

Enkelt och kvalitet!

Animerad reklamfilm, presentationsfilm, informationsfilm, företagsfilm, företagsvideo, utbildningsfilm, instruktionsfilm, 2D-animering, animationsfilm, whiteboardvideo, förklaringsvideo, explainervideo…   Kalla dem vad du vill, vi producerar alla i hög kvalitet!
Lär känna oss

“Genom animerad reklamfilm förverkligar vi visioner och berättelser och transformeras till en visuell symfoni som engagerar, inspirerar och skapar bestående intryck. Vår ambition är att ständigt utmana gränserna för vad som är möjligt och göra varje företags unika berättelse till vår nästa stora produktion.”

Mikael Hamrin

GRUNDARE OCH VD

LÄR KÄNNA OSS

Träffa vårt team

Det är vi som hjälper dig skapa din video!

 
 

Lär känna oss

Vårt team är inte bara experter på animation, utan vi är också experter på att förstå våra kunders behov och hur vi bäst kan förverkliga deras visioner.

 
Lär känna oss

VICTORIA

Manusförfattare

 
Lär känna oss

IVAN

Animerare

 
Lär känna oss

MIKAEL

VD

 
 
Lär känna oss

MATTIAS

Projektansvarig

 
 
Lär känna oss

LINDA

Voiceover- artist