Reklam 2018: Topp 10 Minnesvärda Annonser & Reklamfilmer

Vi på animeradreklamfilm.se älskar reklam och har satt ihop en lista på 10 reklamfilmer som vi minns. Poängen med reklamfilmer är trots allt att öka försäljning på ett eller annat sätt, och minns du företagets reklamfilm så minns du företaget, så tänker vi iallafall. Enjoy!

McDonalds Reklam

Jag ÄLSKAR denna för McCafé. Tycker det är en bra mix av humor och leverans av deras meddelande.

World Food Programme

Personlig favorit och gåshud framkallande reklamfilm för WFP tillsammans med Zlatan. 805 Million Names.

Apple

En klassiker från Apple. Here’s to the crazy ones.

BMW

En gammal klassiker från BMW’s serie reklamfilmer långt innan företag pysslade med content marketing. Svårt att välja den bästa då de hade ett par stycken som var riktigt bra.

Volvo

Storytelling succé i denna Volvo reklam som många av oss minns.

Johnnie Walker

Detta är egentligen en spec annons som gjorts av några studenter från Tyskland. Oklart vad Johnnie Walker sagt om filmen.

Chipotle

Minnesvärd reklamfilm om Chipotle’s påminnelse om att allt inte handlar om att sälja mer. Någon som följt upp företagets betéende efter videon släpptes (ärlig fråga)?

Nike

Det tog inte lång tid för Nike teamet att se annons-möjligheten efter Tiger sänkte denna chipp som klockrent exponerade Nike’s logo innan den försvann ner i koppen.

Under Armour

En grym reklamfilm av Under Armour som visar tyngden av hårt arbete med Michael Phelps som huvudrollen.

Och sist men inte minst..

Suntory time 🙂 Om du inte minns är detta inte en verklig reklamfilm utan en scen från Lost In Translation med Scarlett Johanson.

Om du vill se fler reklamfilmer glöm inte att kolla Adweek’s artikel om de 24 bästa reklamfilmerna som vunnit i Cannes. Du hittar några av de här i vår lista också.

Vilken reklam är din favorit på vår lista? Vilken reklam skulle du vilja lägga till i listan? Kommentera nedan!