Upptäck våra tjänster

Explainer video med mera

Med vår expertis och hängivenhet hjälper vi er att producera skräddarsydda videoproduktioner – exempelvis explainer video, som uppfyller era behov och mål. Kontakta oss idag för att lyfta er företagskommunikation till nästa nivå.

ANIMERAD REKLAMFILM

Förstå vår förmåga

Vi vill skapa en transparent och tydlig relation med våra kunder. Det är viktigt för oss att klargöra exakt vad vi kan erbjuda och vilka begränsningar som kan finnas. Vi strävar efter att alltid leverera högkvalitativt arbete men det är också nödvändigt att förstå att den typ av animation vi producerar och de tjänster vi tillhandahåller, samtidigt som de är professionella och effektiva, skiljer sig markant från de resurskrävande produktionerna som stora animationsstudior likt Disney kan skapa.

KOLLA IN VÅRA EXEMPEL

Vad vi kan & inte kan göra.

DETTA GÖR VI

Vi skapar allt från pedagogisk informationsfilm och explainer till fängslande produktlanseringar och inspirerande företagsberättelser. Oavsett om du vill förklara en komplex idé på ett enkelt sätt, presentera ditt företag på ett fängslande sätt eller kanske förstärka din varumärkesidentitet med en unik berättelse så har vi lösningen åt dig.

DETTA GÖR VI INTE

Det är viktigt att notera att vi inte producerar animationer på samma skala eller med samma budget som stora animationsstudior (exempelvis Disney eller Pixar Animation Studios).

Våra animationer är utformade för att förklara, informera och engagera snarare än att skapa storskaliga, karaktärsdrivna filmer eller serier.

Med tanke på de fördelaktiga priser vi erbjuder så är det viktigt att ha realistiska förväntningar på slutresultatet. Vårt primära mål är att skapa animerad reklamfilm och s.k. video explainer som på ett effektivt sätt förmedlar ert budskap, engagerar er målgrupp och förbättrar er marknadsföring snarare än att efterlikna komplexiteten i en storfilm. Vi är stolta över det arbete vi utför och den service vi erbjuder och vi är alltid redo att diskutera hur vi bäst kan möta dina behov.

Tidigare produktioner

Oavsett vilken benämning du föredrar så kan vi skapa dem alla med enastående kvalitet! Vi specialiserar oss på animerade reklamfilmer, presentationsfilmer, informationsfilmer, företagsfilmer, företagsvideor, utbildningsfilmer, instruktionsfilmer, 2D-animeringar, animationsfilmer, whiteboardvideor, förklaringsvideor och explainer video.

Inquire - Animerad 2D Film

Makersquare - Animerad 2D Film

Thermobar

Beskrivning

Ice Cube Of Sweden

Proffas

ThermobarSlotting Solutions

VUAB 3

Whitenow

GARAGEKOLL